Механа При Соте е вълшебно място за отдих и кулинарен празник в гр. Самоков.
Разположена в Туристическата градина на града, механата е естествено продължение на атмосферата, идеална възможност да се отпочине в красива градина, сред топлата прегръдка на многото цветя, зеленина и уединение на сепарираните маси.

В закритата част на механата усещането за уют и топлина е придадено от съчетаването на камък и дърво, представени в най-красива комбинация.

Където и да отседнете-в градината или вътре –до камината, вашето специално присъствие е приветствано от естествените топли усмивки на персонала.

Менюто на Механа При Соте е един кулинарен празник.Съчетание от българска традиционна- кухня- чевермета, печени агнета, цели прасенца, задушен или печен заек, домашни трушии, домашно приготвен хляб, сръбска скара! А какво да кажем за рибните специалитети-тук трябва да похапнете от всичко-прясна пъстърва на тиган или скара, костур и други морски изкушения!

Опитайте задължително от Самоковските специалитети-Самоковски сач, разнообразие от картофени запеканки, баница с локуми орехи, самоковски зелник!

Цялата тази кулинарна феерия ще ви накара да се връщате тук отново и отново!

Механа При Соте ви предлага своя уют и атмосфера за всеки ваш празник –семейни -сватби, кръщенета, годишнини, а също така и фирмени събития на много добри условия!

За всеки, който иска да се докосне до вкусната кухня на механата, При Соте предлага кетъринг, доставки по домовете по заявка. В рамките на града транспортът е безплатен!
Всеки ден има и разнообразно обедно меню!

Е, остава сами да се уверите и насладите на вълшебството – Механа При Соте!

Заповядайте при нас!

Към начална страница

най-отгоре